Luistaa Alusta Juhlakengät Labiti Super Pyöreä Varvas Pumput Piikkikorko Korkokenkiä Naisten Häät Xwqg0aw Luistaa Alusta Juhlakengät Labiti Super Pyöreä Varvas Pumput Piikkikorko Korkokenkiä Naisten Häät Xwqg0aw Luistaa Alusta Juhlakengät Labiti Super Pyöreä Varvas Pumput Piikkikorko Korkokenkiä Naisten Häät Xwqg0aw Luistaa Alusta Juhlakengät Labiti Super Pyöreä Varvas Pumput Piikkikorko Korkokenkiä Naisten Häät Xwqg0aw
Juhlakengät Piikkikorko Varvas Naisten Alusta Korkokenkiä Pyöreä Pumput Luistaa Labiti Häät Super

Luistaa Alusta Juhlakengät Labiti Super Pyöreä Varvas Pumput Piikkikorko Korkokenkiä Naisten Häät Xwqg0aw

Oikeusministerin mielestä valtion on lähes mahdotonta hakea korvausta menetetyistä sakkotuloista.

Kotimaa
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson. Yle

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) pitää sakkolaskurin virhettä erittäin valitettavana.

- Tässä on nyt tietysti turha etsiä syntipukkia, mutta tällaisia virheitä ei saisi tapahtua, Henriksson sanoo.

Henrikssonin mukaan oikeusministeriö toivoo verohallinnon etsivän keinot virheen korjaamiseksi. Hän ei kuitenkaan usko valtion saavan korvauksia menetetyistä sakkotuloista.

- Se on mielestäni hyvin vaikeaa. Voi olla jopa mahdotonta oikeudellisesti hakea tuomituilta korvauksia takaisin. Tuomiot on annettu ja pantu täytäntöön ja ihmiset ovat toivottavasti sakkonsa maksaneet. En näe, että tässä on käytettävissä keinoja, joilla niitä voitaisiin jollakin tavalla palauttaa, Henriksson perustelee.

Yle Uutiset paljasti torstaina, että arviolta kymmenettuhannet verovapaita osinkotuloja saaneet ovat maksaneet seitsemän viime vuoden aikana liian vähän sakkoja. Verohallinnon tietoihin perustuva sakkolaskuri ei ole laskenut päiväsakon perusteeksi laisinkaan verottomia osinkotuloja, vaikka laki niin vaatii.

T Toe Peep Alusta Kengät hihna Korkokenkiä 15 Tingo Sandaali Gladiaattori Naisten Top Moda Viiniä Pumppu qcCHff Naisten Koko Runollinen Love Lisenssin Pinkki Glitter Korkokengät Loren Keltainen gqqFOx5WB
Kengät Häät Isot Punainen Tikari Chopstick Pumput Seksikäs Pinkit Korkokengät Kiiltonahkaa Teräväkärkiset Nainen wA8qI
Korkokenkiä Nilkkurit Kengät m Musta Punainen Meille Teräväkärkiset Lucksender B Naisten qvwAtt
Näytä lisää