Pumput Suljettu Naisten Kiinteä Heels Musta Toe Kitten Amoonyfashion Vedä Huomautti Kiiltonahka kengät 4nwdRISqzq Pumput Suljettu Naisten Kiinteä Heels Musta Toe Kitten Amoonyfashion Vedä Huomautti Kiiltonahka kengät 4nwdRISqzq Pumput Suljettu Naisten Kiinteä Heels Musta Toe Kitten Amoonyfashion Vedä Huomautti Kiiltonahka kengät 4nwdRISqzq
Korkokenkiä Amoonyfashion Pu Pumput on toe Suljettu Kiinteä Valkoinen Naisten kengät 37 Pull r0qxr7

Pumput Suljettu Naisten Kiinteä Heels Musta Toe Kitten Amoonyfashion Vedä Huomautti Kiiltonahka kengät 4nwdRISqzq

Liukastuu Kitten Naisille Fsj Teräväkärkiset Kengät 15 4 Meitä Toe Pumput Valkoinen Heels Muoti Nro xwfq0w6

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Shootie Araya Nauhakenkä Hale Clarks Naisten Harmaa w4TqI0

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Naisten Suljettu Musta Toe Vedä Kitten kengät Heels Kiinteä Kiiltonahka Huomautti Amoonyfashion Pumput Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Wedopus Morsiamen Pitsi Pumput Kengät Valkoinen Naisten Mw1203b Hääpuvun Toe Korkokenkiä Peep YrYSZq