Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x
toe Pumput Valkoinen Amoonyfashion on Todennut Korkokenkiä Kiinteä kengät Pu Pull Naisten vfCwYqC8

Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x

Korkokengät Pumput Vaaleanpunainen Naisten Alusta Takaisin Muotijalkineet Korkuinen Rintareppu Zhxuanxuan Mukavat wYTH1FxZwq

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Bootie Pumput Teräväkärkiset Tyylikäs Korkokengät Toe Trendikäs Alustan Vaaleanpunainen Kävelykengät Naisten mac U RqpXnWwASx

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Korkokenkiä Suljettu Wedopus Bootie Naisten Mw869 Hääpuku Toe Pitsi Pumppuja Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Piikkikorko Valkoinen Huippumuotia Naisten Piilotettu Pumppu Käärme Seksikäs Teräväkärkiset Taso Äärimmäinen Kengät zHqxZw0q