Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x
Samppanjaa Ilta Morsiamen Naisten Korkokengät Nilkkalenkki Häät Kengät Aj3065 Satiini Helmi Varvas Elegantpark Suljettu TZAw7qBE

Naisten Korkokenkiä Wedopus Toe Pumppuja Pitsi Hääpuku Mw869 Suljettu Bootie XxR5x

Strassi Vedenpitävä Seksikäs Kokoluokkakoodissa Blue30 Korokekenkien Naisten Korkokenkiä Super Vuorovesi zIIPr

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Punainen Plus Sandaalit A Kengät Pumpun Erittäin Us9 14 Kokoiset Korkea 5 Naiset Alustan 51 5 Kantapää 9 46 eur40 BcHqUXwBx8

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Pumppuja Bootie Pitsi Korkokenkiä Toe Naisten Suljettu Hääpuku Mw869 Wedopus Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Korkokengät Suljetun Pumppuja Huomautti Naisten Amoonyfashion Solid Päälle Toe Gray1cm kengät Vedettävä qwY6g