Toe Kengät C Nahka Naisten Loslandifen Suljettu Huomautti keltainen Hoikka Korkokengät Pumput wfSntqxC
Ammattilainen Beige Naisten Kenkä Toimii Leopard Helppo Terveydenhuollon Sitoutuvat w5qZHnxCI

Toe Kengät C Nahka Naisten Loslandifen Suljettu Huomautti keltainen Hoikka Korkokengät Pumput wfSntqxC

Paikkaansa Pumppuja Niitit Nro Korkokenkiä 10 Naiset Us 15 Kengät Fsj Mokka Nastoitettu Tikari 4 Black Toe Muodollinen Teräväkärkiset Cm H8xn5BXqB1

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Tyyliin Takaisin T Phoenix Vetoketju Jewelled hihna Huumaava Satiini PqTpx4Rw

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Hoikka Toe Kengät Loslandifen Korkokengät Pumput Nahka Suljettu Huomautti keltainen Naisten C Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Selvä Luistaa Kengät Ax017 Naisten Avokkaat Läpinäkyvä Kantapää Mekko Teräväkärkiset Puolelta Lutalica Puolivälissä zYRwfq6