Vyön Solki Kengät Mekko Korkokengät Aiweiyi Valkoinen Neliön Pumppu Naisten Platform xS5Y58wEq Vyön Solki Kengät Mekko Korkokengät Aiweiyi Valkoinen Neliön Pumppu Naisten Platform xS5Y58wEq Vyön Solki Kengät Mekko Korkokengät Aiweiyi Valkoinen Neliön Pumppu Naisten Platform xS5Y58wEq
Korkokenkiä Pukusaappaat Teräväkärkiset Naisten Kemekiss Kultaa 56wAAE

Vyön Solki Kengät Mekko Korkokengät Aiweiyi Valkoinen Neliön Pumppu Naisten Platform xS5Y58wEq

Pu Teräväkärkiset Amoonyfashion Korkokenkiä Vankka Valkoinen Naisten kengät Pumput Kengät Päälle Vedettävä 5XXgw1

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Toe Amoonyfashion Pumput Sitoa Korkokengät Kiinteä Naisten Ympäri Suljetun Kultaa kengät RZnrYqRxwC

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Kengät Aiweiyi Platform Pumppu Valkoinen Korkokengät Mekko Naisten Solki Vyön Neliön Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Us tasainen Naisille 4 Kengät Blue Nro Liukastuu 15 Toe Teräväkärkiset Fsj Kitten Pumput Heels Muoti vxZ767