Vyön Solki Kengät Mekko Korkokengät Aiweiyi Valkoinen Neliön Pumppu Naisten Platform xS5Y58wEq Vyön Solki Kengät Mekko Korkokengät Aiweiyi Valkoinen Neliön Pumppu Naisten Platform xS5Y58wEq Vyön Solki Kengät Mekko Korkokengät Aiweiyi Valkoinen Neliön Pumppu Naisten Platform xS5Y58wEq
Sandaalit Sam Mokka Edelman Muoti Greige Patti Naisten wI1xRIaq7

Vyön Solki Kengät Mekko Korkokengät Aiweiyi Valkoinen Neliön Pumppu Naisten Platform xS5Y58wEq

Allhqfashion Claret Sitoa Kiinteä Kengät Pumput Korkokenkiä Ympäri Suljetun Toe Pu Naisten r0qfYxvr

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Sitä Sitä Naisten Naisten Kutsuvat Thaoven Kutsuvat Kutsuvat Sitä Kevät Thaoven Kevät B056wPxn

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Neliön Aiweiyi Mekko Pumppu Solki Valkoinen Platform Naisten Kengät Vyön Korkokengät Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Suu Naisten 7 B violetti 38 Naisista Meistä m Lcky Matala Kengät Helmi Strassit Korkokengät Teräväkärkiset R1C5w