Hääjuhlissa Kengät Teräväkärkiset Umexi D Niitit Naisille Kantapää Korkokengät orsay Pumput Nude Pentu 4CW1ddq Hääjuhlissa Kengät Teräväkärkiset Umexi D Niitit Naisille Kantapää Korkokengät orsay Pumput Nude Pentu 4CW1ddq Hääjuhlissa Kengät Teräväkärkiset Umexi D Niitit Naisille Kantapää Korkokengät orsay Pumput Nude Pentu 4CW1ddq Hääjuhlissa Kengät Teräväkärkiset Umexi D Niitit Naisille Kantapää Korkokengät orsay Pumput Nude Pentu 4CW1ddq Hääjuhlissa Kengät Teräväkärkiset Umexi D Niitit Naisille Kantapää Korkokengät orsay Pumput Nude Pentu 4CW1ddq
Applique Naisten Loslandifen Kristallin Valkoinen Korkokengät Pumput Kengät Toe Häät Kierroksella Satiini 8qq4dg6

Hääjuhlissa Kengät Teräväkärkiset Umexi D Niitit Naisille Kantapää Korkokengät orsay Pumput Nude Pentu 4CW1ddq

Saappaat Valkoinen Suljetun Alhainen Naisten Alkuun Kengät Laolaooo Korkokengät Toe Vetoketju Kierros UZqzn

Mitä virheitä voi tapahtua e-kirjaa ladatessa?

Virhe: 'E_ADEPT_IO':Teräväkärkiset Kengät Korkeat Saapikkaat Anmengxinling Kantapää Nauhat Estää Talvella Blacksuede Saappaat Polvi Länsi Mokkanahasta Naisten Puolivälissä Venyttää zzRqE8xw6

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, ettei lisenssipalvelinta tavoiteta verkossa. Näin voi käydä, jos palomuuri tai virustorjuntaohjelma ei salli Adobe Digital Editions -lukuohjelmalle pääsyä internetiin. Sinun tulee muuttaa palomuurisi tai virustorjuntaohjelmasi asetuksia. Mikäli sinulla ei aiemmin ole ollut ongelmia lataamisessa, voi kyse olla myös teknisestä häiriöstä.

Virhe: 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_USER':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER' tarkoittaa se, että käyttämääsi tietokonetta ei ole valtuutettu lukemiseen Adobe ID:n avulla tai että kirja on ladattu toista Adobe-tiliä käyttäen. 

Poistaaksesi aktivoinnin saatuasi Adobe ID:n Adobe Digital Editionsilla, avaa Digital Editions ja paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+D' (PC) tai 'Cmd+Shift+D' (Mac OS X). Lukuohjelman uudelleen käynnistämisen jälkeen voidaan lisätä uusi/vanha Adobe ID ja näin jälleen lukea esimerkiksi jo ostettuja ePub-tieodostoja vanhoilla tunnuksilla.  

Kengät Korkokengät Pentu Niitit Nude Umexi D Kantapää Hääjuhlissa Teräväkärkiset Naisille orsay Pumput Jos taas haluat poistaa e-kirjojen lukulaitteen Adobe Digital Editionsista paina näppäinyhdistelmää 'Ctrl+Shift+E' (PC) tai 'Cmd+Shift+E' (Mac OS X).

Jos käytät Reader-ohjelmaa tietokoneella, valitse ”Muokkaa”, ”Asetukset”, ”Poista valtuutus”. Kohdasta löytyy mahdollisuus tietokoneen tai e-kirjanlukulaitteen valtuutuksen poistamiseen.

Virhe: 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED':

Mikäli saat virheilmoituksen 'E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED' käyttämääsi laitteeseen on asennettu virheellinen kelloaika, päivämäärä tai aikavyöhyke. E-kirjan lisensoiminen ei näin ole mahdollista.

Muuta asetukset vastaavasti ja yritän latausta uudelleen.

Virhe: 'E_AUTH_NOT_READY':

Jos saat virheilmoituksen 'E_AUTH_NOT_READY' on Adobe Digital Editionsin asennuksessa tapahtunut virhe. Joissain tapauksissa ohjelma tekee valtuutusta taustalla. Jos tässä tapahtuu virhe, valtuutusta ei voida saattaa loppuun ja saat tämän virheilmoituksen.

Päälle Pumput Korkokenkiä Naisten Amoonyfashion Suljetun Musta Toe Kiiltonahkaa kengät Vedettävä wIWWpgaq