Korkokenkiä Ympäri Pumput Kiiltonahkaa Pinkki kengät Solid Toe Suljetun Naisten Solki Amoonyfashion 5waq4FPx Korkokenkiä Ympäri Pumput Kiiltonahkaa Pinkki kengät Solid Toe Suljetun Naisten Solki Amoonyfashion 5waq4FPx Korkokenkiä Ympäri Pumput Kiiltonahkaa Pinkki kengät Solid Toe Suljetun Naisten Solki Amoonyfashion 5waq4FPx
Pinkki kengät Amoonyfashion Toe Naisten Solki Korkokenkiä Pumput Suljetun Kiiltonahkaa Solid Ympäri

Korkokenkiä Ympäri Pumput Kiiltonahkaa Pinkki kengät Solid Toe Suljetun Naisten Solki Amoonyfashion 5waq4FPx

Oikeusministerin mielestä valtion on lähes mahdotonta hakea korvausta menetetyistä sakkotuloista.

Kotimaa
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson. Yle

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) pitää sakkolaskurin virhettä erittäin valitettavana.

- Tässä on nyt tietysti turha etsiä syntipukkia, mutta tällaisia virheitä ei saisi tapahtua, Henriksson sanoo.

Henrikssonin mukaan oikeusministeriö toivoo verohallinnon etsivän keinot virheen korjaamiseksi. Hän ei kuitenkaan usko valtion saavan korvauksia menetetyistä sakkotuloista.

- Se on mielestäni hyvin vaikeaa. Voi olla jopa mahdotonta oikeudellisesti hakea tuomituilta korvauksia takaisin. Tuomiot on annettu ja pantu täytäntöön ja ihmiset ovat toivottavasti sakkonsa maksaneet. En näe, että tässä on käytettävissä keinoja, joilla niitä voitaisiin jollakin tavalla palauttaa, Henriksson perustelee.

Yle Uutiset paljasti torstaina, että arviolta kymmenettuhannet verovapaita osinkotuloja saaneet ovat maksaneet seitsemän viime vuoden aikana liian vähän sakkoja. Verohallinnon tietoihin perustuva sakkolaskuri ei ole laskenut päiväsakon perusteeksi laisinkaan verottomia osinkotuloja, vaikka laki niin vaatii.

Slingback Naisten Nilkkalenkki Avoin Kärki Nj Jousin Sininen Sandaali Pumppuja Korkokengät Juhlakengät wYxqCPAB Naisten Koko Runollinen Love Lisenssin Pinkki Glitter Korkokengät Loren Keltainen gqqFOx5WB
Kengät Häät Isot Punainen Tikari Chopstick Pumput Seksikäs Pinkit Korkokengät Kiiltonahkaa Teräväkärkiset Nainen wA8qI
Korkokenkiä Nilkkurit Kengät m Musta Punainen Meille Teräväkärkiset Lucksender B Naisten qvwAtt
Näytä lisää